Onze producten

Supercolor biedt een uitgebreid gamma aan producten en diensten voor allerhande sectoren en bedrijven. U kan bij ons terecht voor digitaal printwerk, groot formaat printwerk, bestickering voor muren, vloeren en etalages en dit zowel indoor als outdoor. Daarnaast leveren wij ook displays en zijn wij tevens gespecialiseerd in het wrappen van voertuigen. Al meer dan 50 jaar zijn wij specialisten in digital printing. Met onze middelen en ervaring leveren wij vakwerk aan onze klanten.

Walldeco

Een volledige muur bekleden of zorgen voor een eye-catcher? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij houden ook steeds rekening met de ondergrond en de toepassing van de bekleding. Afhankelijk van de situatie, kiezen wij dan het gepaste materiaal. Wij hebben diverse mogelijkheden die zelfs de verbeelding te boven gaan! Ontdek zeker ook onze ecologische wallpapers en reliëfprints.

Textielprints

Oneindige mogelijkheden! Van 5 meter brede prints tot haarscherpe strechprint. Rechtstreeks gekleefd of met siliconepesen afgewekt voor textielframes. Een textielprint kan akoestische eigenschappen bezitten, bepaalde structuren hebben, zelfklevend zijn en zelfs lichtdoorlatend. Voor iedere situatie gaan we samen met u voor aangepaste oplossing, in overeenstemming met Uw budget, voor de beste uitstraling!

Raamstickers & glasdeco

Diverse mogelijkheden, bepaald door uw en onze creativiteit. Ons gamma gaat van eenvoudige zandstraalfolies tot de meest complexe glasdecoratie. Wij bieden ook True-Vision applicaties aan en unieke ledstickers. Met onze ervaring en know-how zullen wij u begeleiden naar het gewenste resultaat.

Protective screens

Onze protective screens of plexischermen zorgen voor de veiligheid van u en uw medewerkers op de werkvloer. Onze plexischermen zijn zeer licht en zeer flexibel op te stellen, met of zonder voet.

Led

Wij gaan samen met u op zoek naar een kant en klare oplossing op maat naargelang de toepassing. Maatwerk in combinatie met een snelle levertermijn, daar staan wij voor garant. We kunnen deze toepassing gebruiken voor lichtkasten, displays, & signalisatie.

Floors

Voor vele “Floor” toepassingen hebben we mogelijkheden gaande van gecertifieerde anti-slip vloerstickers , outdoor vloerstickers, snel verwijderbare stickers, tapijtstickers en ga zo maar door tot 3 mm dikke vinyltapijten. Uw noden zullen bepalen wat er precies gemaakt moet worden.

Ecological

We bieden onze klanten een ruime keuze aan milieuvriendelijke grootformaat printopties. Wij kunnen uw bedrijf helpen met een aantal grafische materialen die recycleerbaar of biologisch afbreekbaar zijn.

Displays

Optimaliseer je in-store communicatie en trek de aandacht van de klant met mooi vormgegeven displays op maat. Supercolor kan u hierin bijstaan met het nodige advies. Wij gaan met u mee van ontwerp, over productie tot plaatsing.

Car wrapping

Onze wraps kunnen worden geïnstalleerd op auto's, bussen, vrachtwagens, bestelwagens en zelfs treinstellen. We verkrijgen metingen, maken sjablonen en leveren deze aan aan uw ontwerpafdeling of maken zelf het artwork vanaf nul op.

Heb je een vraag?

Contacteer ons