Offices

Kantoren zijn de woonkamer, de keuken en de lounge van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om uw kantoor in te richten met passie en oog voor perfectie. Via ons aanbod aan frames, displays, bestickering, etc. helpen wij u graag om de perfecte werkomgeving te creëren.

Retail

Breng uw boodschap over met ons uitgebreid assortiment producten en diensten voor de retailsector zoals raambestickering, vloerbestickering, displays, etc. Contacteer ons voor uw oplossing op maat.

Hotels & Lobbies

Voor hotels, restaurants & cafés heeft Supercolor een tal van oplossingen voor de horeca. Met ons ruim aanbod aan displays, bestickering, frames en nog meer, vind je de oplossing om het gezelliger te maken voor uw klanten.

Automotive

Breng uw boodschap in beweging met wraps rond uw voertuigen. Ze worden geïnstalleerd op auto's, bussen, vrachtwagens, bestelwagens en zelfs treinstellen. Wij bedrukken en wrappen het gehele voertuig binnen een opmerkelijk korte doorlooptijd. Supercolor verkrijgt metingen, maakt sjablonen en levert deze aan uw ontwerpafdeling of maken zelf het artwork vanaf nul voor u op.

Heb je een vraag?

Contacteer ons